עוגיות קורבייה (עוגיות נימוחות ומתפוררות)
המתכון של סבתא עליזה ז"ל שעובר במשפחה מדור לדור
רכיבים :
1 ק"ג קמח 
2 חב' מרגרינה/מחמאה 
אחד ו-1/4 כוסות שמן 
1 כוס סוכר
1 ביצה
1  שקית אבקת אפיה 
1 שקית סוכר וניל 
3/4 כוס שקדים טחונים 
1/2 כוס קוקוס 
1/2 כוס שומשום
אופן הכנה :
לשים הכל בקערה גדולה
ללוש את כל החומרים לבצק
ליצור עיגולים ,לסדר עם רווחים בתבנית ,לפזר מעל שומשום או לשים שקד במרכז כל עוגייה 
לאפות ב170 מעלות 20-25 דקות לצבע זהוב בהיר .
בתיאבון...
